Reacties van klanten

Laat hier uw reactie achter!

7 Comments on “Reacties van klanten

 1. Ik vind de lessen van Nancy een hele fijne combinatie van inspanning en ontspanning. Na de les voel ik me fit en helemaal zen. ?

 2. Nancy geeft haar lessen enthousiast en vol overgave. ‘Binnen- en buitenkant’ komen beide volop aan bod. Een aanrader voor yoga-liefhebbers!

 3. Ik volg sinds een paar maanden yoga lessen bij Nancy. Ik vind de lessen erg fijn. Het maakt namelijk niet uit of je een beginner bent of al een paar jaar meedraait, het is gewoon goed wat je doet en kan. Elke maandag verheug ik mij weer op de les, de houdingen en de filosofie die bij Yoga hoort.
  Nancy is een zeer ervaren docente die op een prettige manier haar lessen verzorgd.

 4. Ik volg al langere tijd Yoga lessen bij Nancy. Nancy is een fijne yogadocente, ze voelt aan waar behoefte aan is en blijft in contact. De lessen hebben een prettige balans tussen inspanning en ontspanning. Een moment voor jezelf met als resultaat een ontspannen gevoel.

 5. De lessen van Nancy zijn mooi opgebouwd van tot jezelf komen naar de beweging naar ontspanning. Nancy beweegt zelf zo sierlijk dat ik soms de associatie krijg met ‘ballet’, iets wat ik alleen maar leuk vind. Nancy’s lessen zijn gelukkig niet te zweverig. Fijn en professioneel.

 6. Na een drukke werkdag zijn de yogalessen van Nancy een oase van rust. De stress verdwijnt en ik beland in een ontspannen modus. Nancy levert maatwerk en geeft aandacht aan datgene waar de groep behoefte aan heeft. Door ontspanning en meditatie in combinatie met inspanning en uithoudingsvermogen word ik wekelijks weer ‘gereset’. Als het kan worden de lessen buiten in de natuur gehouden. Echt een aanrader!

 7. Ik ben erg blij met Nancy haar privé yoga lessen.
  Ze houdt rekening met mijn niveau en mijn slechthorendheid en samen zijn we gekomen naar meer lenigheid rust en balans.
  Tijdens de Coraona op gepaste afstand was het goed yoga doen in haar woning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *